Documents

Parla la Comissió de Cogestió

Proposta de Cogestió dels Treballadors de TV3 i la CCMA

Proposta de Cogestió dels Treballadors de TV3 i la CCMA — Un nou model empresarial per a TV3 i per a la CCMA basat en el model alemany de cogestió. Proposta dels treballadors de TV3 al Parlament de Catalunya i a la societat catalana. Adequada també per a altres empreses públiques de Catalunya.

Nota de Premsa - 26 d'abril de 2013Nota de premsa de la presentació de la proposta — En la mateixa assemblea que va aprovar ahir a la tarda la plataforma per a la negociació del conveni col·lectiu, els treballadors vam decidir proposar al Parlament de Catalunya i a la societat catalana en general que TV3 es regeixi amb un model de cogestió…

Parlem amb els experts

Entrevista a Alfonso Vázquez, director de Hobest Consultores, expert en democràcia empresarial i participació amb especial èmfasi a les cooperatives del País Basc.

Entrevista a Holm-Detlev Köhler, professor d’Economia Aplicada a la Universitat d’Oviedo, politòleg, economista i sociòleg alemany, especialista en cogestió.

Entrevista a Ricard Fernández, director general de Suara Cooperativa, la cooperativa de treball més gran que hi ha a Catalunya, amb 2.300 treballadors.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s