Entrevista

Entrevista a Holm-Detlev Köhler

Holm-Detlev Köhler, professor d’Economia Aplicada a la Universitat d’Oviedo, politòleg, economista i sociòleg alemany, especialista en cogestió | Continua llegint →

entrevista-holm-2

Holm-Detlev Köhler durant la primera jornada de diàleg sobre cogestió per a TV3 i la CCMA amb els grups parlamentaris (13 de setembre de 2013)

Què aporta i en què consisteix el model de cogestió alemany i què et sembla aquesta iniciativa que s’està produint aquí a la televisió pública catalana?

— Doncs començant per la segona pregunta, considero que aquesta iniciativa dels treballadors de la TV3 catalana com a molt important i molt rellevant en aquests temps que corren en què tots necessitem millorar tant la competitivitat de les nostres empreses i organitzacions com la qualitat dels serveis públics. Aquesta iniciativa reuneix ambdues coses amb un concepte, amb una idea al darrera també molt important, la d’augmentar la participació, la cogestió i la corresponsabilitat dels treballadors amb la seva feina, amb les seves empreses i amb les seves institucions públiques.

¿És cert que la participació dels treballadors en la gestió de les empreses alemanyes, la cogestió, millora l’eficiència de les empreses o això és una exageració?

— Jo crec que en el cas alemany i particularment en els darrers anys de la crisi, les empreses alemanyes cogestionades, amb la participació i amb una cultura de corresponsabilitat dels treballadors, s’han comportat moltíssim millor que moltes altres empreses de gestió més tradicional i menys participativa, han estat més competitives, han mantingut molt millor la qualitat dels seus productes i serveis, i socialment han estat més acceptables i integradores.

entrevista-holm-1

Més informació

Primera Jornada del Diàleg sobre Cogestió per a TV3 i la CCMA

Una resposta a Entrevista

  1. Retroenllaç: En la primera jornada del DIÀLEG SOBRE COGESTIÓ PER A TV3 I LA CCMA amb grups parlamentaris, els especialistes animen a engegar el procés de canvi | joestimotv3 (♥) | COGESTIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s