Qui som?

Comissió de Cogestió

Som una comissió de treballadors de TVC creada el 21 de març de 2013 arran d’una vaga i una assemblea convocada pel comité d’empresa, i en la que els treballadors de TV3 es van agrupar espontàniament en comissions per pensar diferents propostes per defensar la Televisió Pública de Catalunya.

Constitució de la Comissió de Cogestió, el matí del dia 21 de març del 2013, al menjador de TV3, després de l'Assemblea.

Constitució de la Comissió de Cogestió, el matí del dia 21 de març del 2013, al menjador de TV3, després de l’Assemblea.

La comissió de cogestió sorgida d’aquella assemblea va estudiar diferents models empresarials basats en la cooperació, la corresponsabilitat i el coneixement dels treballadors i va redactar una proposta que va ser aprovada per amplíssima majoria en l’assemblea del 25 d’abril de 2013.

"Un viatge de mil milles comença amb el primer pas." (Lao Tse)

“Un viatge de mil milles comença amb el primer pas.” (Lao Tse)

Seguint el full de ruta d’aquell mandat, des del passat 26 de juliol de 2013 la comissió de cogestió ha buscat suports en la societat civil, i ha establert un diàleg amb tots els grups polítics amb representació parlamentària.

Amb aquest diàleg, que es fa en sessions regulars, esperem aconseguir, per part del Parlament de Catalunya, un compromís de canvi profund del model empresarial de la CCMA, basat en la cogestió.

“Els que asseguren que és impossible, no haurien d’interrompre als que ho estem intentant.” (Thomas A. Edison)

“Els que asseguren que és impossible, no haurien d’interrompre als que ho estem intentant.” (Thomas A. Edison)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s